top of page

Group

Public·25 members

ויאריאל נגד מכבי חיפה לחיות 7 דצמבר 2023 טלוויזיה בשידור חי

לפני 15 שעות — ליגה אירופית: ויאריאל נגד מכבי חיפה / ליגת העל: ביתר ירושלים נגד הפועל ירושלים / הפועל באר שבע נגד בני סכנין / יורוליג: ליון וילרבאן נגד מכבי תל אביב ...

משחק:07-12-2017 ויאריאל נגד מכבי תל אביב - הליגה האירופית 7 בדצמ׳ 2017 — ניווט לחלקי העמוד · 20. רוברטו סוריאנו · 34. דריו פובדה · 40. מאנו מורנאלס · 28. דאני ראבה · 37. פדרו מרטינס · 51. סרחיו לוסאנו. ליגת העל בכדורגל | mako ספורט - דף 3742 טרם התקבלה החלטה על המשחק נגד ויאריאל. במכבי חיפה יתאמנו בקבוצות קטנות, ומחכים קטן ליווה אוהד מכבי חיפה בדרכו האחרונה. כוכב העבר נענה לקריאת חבריו של יקיר ... מכבי חיפה או למות אנשים שרוצים לחיות בשלום במדינה שלנו ולראות כדורגל טוב. ⚽️. ✈️ כצפוי אופ"א דחתה את המשחק של מכבי חיפה נגד ויאריאל ל-6 בדצמבר גם אופ"א ביקשה ... (((שידור חי@@))) ויאריאל נגד מכבי חיפה לצפות במשחק 6 דצמבר 2 לפני 18 שעות — חדשות, וידאו, סטטיסטיקה, תוצאות LIVE וסיקור מלא של ליגות הכדורסל, כדורגל וענפי ספורט נוספים בישראל ובעולם. מכבי חיפה סטאד רן שידור חי של המשחק 30.11.2023 לפני 6 ... האוייב שלנו לא מבין את זה. הוא לא מסוגל להבין את זה. הוא מבין את המוות ואת הכאב. בגלל זה הוא עשה מה שעשה. הוא חשב שזה יפרק את העם שלנו, שהוא ראה בו עם מסוכסך ומפולג. הוא חשב שזו הדחיפה הקטנה שאנחנו צריכים ליפול לתהום. הוא טעה. הוא כמו וולדמורט בספרי הארי פוטר. לא מבין את מושג האהבה. הוא לא מבין כמה אנחנו אוהבים את המדינה הזאת ושמתוך האהבה הזאת מגיעות כל המחלוקות בינינו. הוא לא מבין כמה אנחנו אוהבים את החיים וכמה אנחנו מוכנים להלחם על החיים שלנו. בגלל זה הוא לא יוכל לנו אף פעם. מתוך אהבת החיים שלנו, אנחנו בוחרים בכל פעם להמשיך לחיות. זה כאב וזה כואב עד עצם היום הזה. גם מה שקרה בשבת הארורה של 7. 10 יכאב לכולנו עד יום מותנו. אבל עשיתי אז, מה שעשיתי אתמול, מה שכולנו עושים בישראל כל יום. אנחנו בוחרים בחיים. אנחנו בוחרים להנות מהם, לחגוג אותם, להעריך אותם. אנחנו אוהבים את החיים, אוהבים את המדינה שלנו ואוהבים את הרגעים הקטנים של השמחה והחסד. [לחיות/TV]מכבי חיפה - ויאריאל שידור ישיר של הליגה האירופית 6.12 לפני 5 שעות — מכבי חיפה בשידור חי מתמודדת עם היריבה הלונדונית ויאריאל בסטמפורד ברידג' כשהבלוז שואפים לצמצם את הפער של 330 נקודות בין שני המועדונים בליגת ... סיקור משחק מכבי חיפה נגד ויאריאל, 09/11/2023 - ערוץ הספורטהאלופה הישראלית היתה קרובה מתמיד להעלות חיוך על אוהדיה בליבם של ימים קשים, אך תוך ארבע דקות הספרדים הפכו את הקערה על פיה. אלכס באאנה השווה (82), אלכסנדר סורלות' קבע מהפך (86). עבדולאיי סק (30) כבש ראשון לזכות האלופה, שריף כיוף הציל שני פנדלים מערכת אתר ערוץ הספורט 09. צ'אבי הרננדז | mako ליגה ספרדית - דף 35 ויאריאל הודיעה על פיטוריו של קיקה סטיין. יריבת מכבי חיפה באירופה נפרדה מהמאמן... זמן קריאה: 1 דק' · (Getty) (צילום: ספורט 5). ממשיכה לצלול: ויאריאל הפסידה 3:1 ... לפני 23 שנים פלוס אמא שלי היקרה נפטרה מהסרטן הארור. זה היה יום חמישי. בשבת בערב צפינו, אחי ואני, במשחק של מכבי בכדורגל נגד הפועל פ"ת (הפסדנו 2:3. ברור שאני זוכר את התוצאה וגם את המבקיעים, אבל לא נלאה אתכם). כשמכבי ת"א כבשה אפילו צעקתי "יש". האמינו לי שזה לא אמר לרגע שלא כאב לי שאמא שלי נפטרה רק יומיים קודם. בנוסף, ניתן לציין גם את עילאי חג'ג' - שלא מרבה לשחק בשורות הירוקים, אבל היום (אולי בחסות הסגל החסר) קיבל הזדמנות ולקח אותה בשתי ידיים. גם עלי מוחמד חזר ליכולת הרגילה שלו, והפגין דקות נהדרות. לקראת הסיום, האוויר של מכבי חיפה פשוט נגמר - והספרדים לקחו עוד שלוש נקודות. מכבי חיפה עלתה הערב לדשא כשהיא עדיין מושפעת מהאירועים מסביב. המשחק היה בקפריסין, היציעים היו ריקים - ובלונים התנופפו, לזכרם של 1, 400 ההרוגים מהמלחמה הקשה שעוברת על כולנו. מכבי חיפה נגד סטאד רן לצפות במשחק 30/11/2023 נְהִירָה לפני 6 ימים — מכבי חיפה נגד סטאד רן לחיות 30 נובמבר 2023 צופה בטלויזיה לפנלפני יום נגד ויאריאל ורן וחבר גרין פלוס לוח שידורים - ספורט 1 מכבי ... [לחיות] מכבי חיפה סטאד רן לצפות בחינם 30 נובמבר 2023 לפני 7 ימים — ויאריאל פנאתינייקוס הליגה האירופית - בית ד' אטאלנטה ספורטינג ליסבון 10 בשעה 19:45 מכבי חיפה נגד יובנטוס - בגן האם בחיפה. 25. 10 בשעה 22 ... הירשמו לניוזלטר של ערוץ הספורט למיטב העדכונים והכתבות ישירות למייל להרשמה > אני מאשר שימוש במידע לצורך קבלת ניוזלטר ודיוור שיווקי של ערוץ הספורט ושל שותפיו העסקיים ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות ותנאי השימוש. בלב כבד חזרה מכבי חיפה לדשא הירוקים נאבקו ואפילו עלו ליתרון (באדיבות מכבי חיפה) כיוף חווה רגע הירואי אך בסופו של דבר הספרדים הפכו את התוצאה (באדיבות מכבי חיפה) חיפה תקווה לימים טובים יותר אבל למרות האכזבה, והפרופורציות, מכבי חיפה תזכור לטובה כמה דמויות מהערב הזה: ראשון הוא השוער, שריף כיוף - שלפני החושך הגדול שהשתלט על כולנו, קצת התקשה להסתגל לשער של הירוקים, אבל היום היה מצוין - כולל שתי הדיפות פנדלים, לאחר שריקה לבעיטה חוזרת. נצחון החיים - Sport10תמונה ראשית: PAOBC אתמול, בסיקור המשחק שלי, על הנצחון של מכבי ת"א על פנאתינייקוס, כתבתי שהצהובים הביאו קצת שמחה לעם. היו הרבה תגובות שאמרו לי שזה לא מעניין בימים האלה, או ששאלו איך אני יכול להרגיש משהו חיובי? אז אני עונה כאן: שלא תטעו. הימים האלה קשים לי מאוד. למעשה קשים לא מתחיל לתאר את מה שאני מרגיש. אני מודה, בלי בושה, שאני בוכה בכל יום בגלל עוד סיפור זוועה שאני שומע מהטבח הנוראי שעשו בני הבליעל מהחמאס בעם שלנו. אבל אספר לכם סיפור אישי. 82 דקות הצליחה הקבוצה של מסאי דגו להחזיק מעמד, אבל בסופו של דבר נכנעה ליריבה הספרדית העדיפה - וירדה מנוצחת גם הפעם. אבל צריך להעריך את הירוקים על מה שהראו הערב. התקופה הארוכה, הראש שבוודאי לא היה בכדורגל כשבארץ נפלו הטילים והלוויות (כולל של אוהדי הקבוצה) הלכו ונערמו, ובשורה קשה רדפה אחרי בשורה קשה, הקשתה מאוד על היכולת לשחק בצורה תקינה. ובכל זאת, זה קרה במשך דקות ארוכות - חיפה הצליחה לעמוד במשחק מול היריבה הספרדית, לספק דקות טובות, אפילו לכבוש מהראש של עבדולאיי סק. אבל ככל שעבר הזמן, והחילופים, ויאריאל החזירה את המשחק למסלול התקין שלו. להמשיך לבלות, למצוא את הסיבות לשמוח, אפילו ההומור השחור שלנו על כל הטרגדיות שאנחנו עוברים מגיע משם והוא לדעתי הנצחון הכי גדול שלנו על כל הזוועות שהעם שלנו עבר. אז כן, בתהום הכי שחורה אנחנו נחפש את רגעי השמחה הקטנים. את הדברים הקטנים שעושים לנו טוב. את החיוך של הילדים שלנו, את הבדיחה הקטנה על המצבים הכי שחורים וכן, גם את הנצחון של הקבוצה שלנו, שבאותו רגע, אתמול בלילה, גרם לי לצעוק "ישששששששש" מול הטלוויזיה ולשכוח לשנייה אחת את המציאות הקשה. זה נקרא אסקפיזם, אבל זה לא רק זה. זה נקרא לחיות. עם ישראל חי בתמונה: החיים עצמם. מספרד עד איסלנד: היריבות של מכבי חיפה ומכבי תל אביב באירופה 1 בספט׳ 2023 — ויאריאל מספרד, ראן מצרפת ופנאתנייקוס מיוון. מכבי תל אביב הוגרלה חלאיילי רוצה לעזוב ליאנג בויז: "מקווים שייסגר בקרוב". מכבי חיפה נגד יאנג בויז ... [לחיות>] ויאריאל מכבי חיפה לחיות 6 דצמבר 2023 לפני 17 שעות — [לחיות>] ויאריאל מכבי חיפה לחיות 6 דצמבר 2023 לפני 5 ימים — מכבי חיפה תחזור היום (שישי) בשעות אחר הצהריים לישראל עם כל השחקנים הזרים ובכללם ... מכבי חיפה נגד מכבי תל אביב: ראש בראש 27/01 ליגת העל, מכבי חיפה נגד מכבי תל אביב (27/01/2024) צפו בהיסטוריית המפגשים בין הקבוצות ומאזן המשחקים האחרונים.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page